Sider

mandag 15. april 2013

Den store husmordagen

Å ha ein aktiv prins i hus krever sitt av regntøy og dresser. Kvalitet er viktig, men sjølv kvalitet må gi tapt til slutt på enkelte områder.
 
 
Bildet er tatt sommeren 2011, og eg seier meg meget imponert over at han har kunne brukt samme regnbukse heilt fram til no. Begynner riktig nok å bli litt knapp no, men gode selar som er mulige å regulere lengden på har nok forlenga levetiden betraktelig. Kvaliteten har nok også hatt sitt å seie, for buksa ser like god som ny ut. (Iallefall etter en omgang i vaskemaskinen ;-)
 Bortsett fra strikken som sitter under foten, dei var heilt uttrakka.
Uten strikk så glir buksa opp, vann kommer i støvlane og det er mindre kjekt å være ute heile dagen i barnehagen.
 
 
 
Heldigvis er det mulig å kjøpe nye (i metervis) på sybutikkar. Eg kjøpte 2 meter i dag til 60 kr, då har eg liggande til neste dress trenger nye :-) Billigare å kjøpe nye strikkar enn nytt regntøy.
 

 
Strikkane kommer med knapphull, så det er kjempe enkelt å ta av dei gamle strikkane og feste på dei nye. Vips så har du ei flott regnbukse så god som ny :-)


 
No er det sovetid for denne husmora, føles iallefall veldig husmoraktig å bruke en kveld på å reparere kle. Ha ein fin kveld :-)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...