Sider

lørdag 15. november 2014

Strikkahue til prinsessa

Prinsessa har fått seg ny strikkahue :-) 
Var ikkje heilt meiningen, då ho egentlig har meir enn nok huer, men sånn går det når en strikker feil str. Det er fordeler og ulemper med å strikke uten oppskrift.  Litt fornøgd likvel, for hua satt veldig godt på og blir nok god og varm i vinter. Prinsesser kan vel egentlig aldri få nok kle, kan dei vel? ;-)Hua er strikka på pinne nr 4 og i drops merino ekstra fine. Har også strikka band, ellers så er hua av før vi kjem oss ut utgangsdøra :-)


Sydde også på ein liten bamseknapp i tre, for å pynte opp hua litt.


Skal jo egentlig ikkje kjøpe garn, men bruke rester, meeeen på bestillinger må det være lov ;-) Så kjøpte derfor 200 gram (trudde nemlig det gikk to nøster pr hue, og eg skulle ha to huer). Denne hua var på 42 gram, dvs at eg har 158 gram igjen, før det er balanse i garnlageret igjen ;-)

Då var det berre å starte på ei hue til, forhåpentligvis i rett str denne gangen :-)


Ha en fin kveld. 

3 kommentarer:

 1. For ei skjønn lita tulle! Klart hun må få ny lue. Kjekt å pynte dem litt mens de er små, for plutselig skal de bestemme selv, og da er det ikke godt å si hva de foretrekker. Søtt med bamseknapp på!

  God førjul fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Nei små prinsesser kan aldri få for mye klær, helt enig. Hun er bare nydelig, tulla vår. Ha en fin søndag. Klem farmor

  SvarSlett
 3. Nydeleg hue og nydelege Tilde.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...