Sider

lørdag 7. august 2010

En liten prins:-)

Tida går utruleg fort, prinsen vår vokse og vokse. Neste veke er han allerede 4 mnd, og vege ca 8 kg:-) Så ein skikkelig god liten plugg er han:-) I dag henta vi ned sportsdelen til vogna, siden han ikkje lenger vil ligge baggen, skal sitte heile veien:-) Eg syns no det var litt tidlig, men gjett om det var ein som var fornøgd, og då er såklart eg fornøgd. Måtte såklart ta litt bilder og forevige øyeblikket.

På tirsdag oppdaga eg også at han hadde fått si første tann. Ein jeksel, å ja du leste rett. Heilt bak hadde ein liten jeksel pressa seg fram, trudde virkelig at det var framtenne nede som kom først, men blir ikkje lenge før ei av dei komme heller. Syns det er tidlig, men som sagt her går det fort så er ikkje overraska.
Måtte ha med eit bilde av prinsen i vasken, tok det i dag tidlig. For å gjere ei kort historien enda kortare, så helde ikkje alltid bleiene tett. Så mens eg laga klar badevatnet, jepp så ille var det ;-), måtte han ligge i vasken å vente. Det syns han var berre moro å smilte og koste seg.

2 kommentarer:

  1. Eg falt pladask nok ein gong, noke så yndig.
    mormor

    SvarSlett
  2. Så nydelig, helt enig med mormor. Jammen vokser han fort, også fått en jeksel, det har jeg ikke hørt før, bruker å være fortennene som kommer først, men ingen regel uten unntak vet du. Ha en fin helg. Masse klemmer fra farmor/ oldemor.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...