Sider

mandag 23. september 2013

Test av babybjørns bæresele One :-)

 
Det finnes et lite hav av ulike bæremuligheter. Eg har tidligare prøvd ulike sjal, og vært greit fornøgd med det, men dei eg har prøvd har ikkje fungert optimalt på spedbarn/nyfødt.
 
Derfor syns eg at det var superkjekt at eg skulle få teste ut babybjørn sin nye bæresele One. Til no har den vært testa ut litt heime og på en tur i fjellet. Når den søte lille har vondt i magen og kun vil bli bært er bæresele heilt supert. Babyen er fornøgd og du slipper å få vondt i ryggen, skuldre og armar av bæring :-)
 
 
Selen sitter godt på og beltet rundt hoftene gjere at ein får fordelt tyngden og avlasta skuldrene. I utgangspunktet så var eg litt skeptisk til at selen kunne brukast fra nyfødt av, men siden selen kunne stillast inn i forhold til barnets alder så var dette ikkje et problem. Ho låg kjempe godt i såkaldt froskestilling med beina og viste ingen tegn til ubehag. Så derfor var ikkje prinsessa meir enn ein god mnd før vi la ut på første lille tur i fjellet :-)
 
 
Til stor glede for vår aktive treåring :-)
 
 
Selen kommer definnitivt til å bli teste ut på fleire turar utover høsten :-) Er du på jakt etter ein god sele, så kan eg så absolutt anbefale babybjørnselen One :-)
 
 
Prinsessa ligger trygt og godt inntil mamma, betre blir det ikkje ;-)
 
Ha en fin kveld :-)
 

 

3 kommentarer:

  1. Det ser ikke ut som hun lider noe nød nei. Kos dere på tur, i dag har vi hatt ett nydelig høstvær. Hils. Klem farmor :-)

    SvarSlett
  2. Såg veldig bra ut og masse fine turbilder.

    SvarSlett
  3. I tillegg til at den ser god ut, ser det veldig koselig ut også :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...