Sider

torsdag 30. oktober 2014

Strikkasokker til prinsessa


Prinsessa har fått nye ullsokker, nok en gang har eg brukt garnet Arwetta classic, et veldig godt garn å strikke med. I tillegg blir sokkane mjuke og gode. Garnet består av 80% merino wool og 20% nylon og er kjøpt hos Sy med oss i Haugesund. 


Måtte ha litt striper med grønt og grått, for det er så kjedelig å strikke einsfarga sokker. Med en gang en har litt striper i et strikketøy, så får en følelsen av at det går mykje fortare å strikke. 


Har brukt pinner nr 2,5 og oppskrift fra Dropsdesign, den finner du her.
Garnlageret har og minka med 22 gram :-)


Då satser vi på at prinsessa holder seg varm gjennom vinteren. Ho hadde iallefall ikkje tid til å sitte i ro for å ta bilde ;-)Om nokon skulle sitte på ei veldig god sokkeoppskrift for barn, må dei gjerne gi et hint. Oppskrifta eg har brukt her er veldig grei, men kunne tenke meg å prøve å strikke nokon litt meir spennande barnesokker. Har nemlig meir arwettagarn å ta av ;-) 
Ha en fin kveld :-)

4 kommentarer:

 1. For en solstråle å starte dagen med! Takk for fint innlegg og gode sokker! Striper på vrangborden var et must før i tida. Tror kanskje de nyttet smårestene der. Koselig er det i alle fall, og ingen sokkepar trenger å bli like.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Flotte sokker og nydelig prinsesse! Det beste er jo hjemmestrikka sokker!
  God helg!

  SvarSlett
 3. Vart fine sokkar, blir gode til vinteren.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...