Sider

onsdag 10. august 2011

Frøken Rose 2011

"Mitt lille land"

Et lite sted, en håndfull fred slengt ut blant vidder og fjord.

Nokon prøvde å øydelegge den freden 22 juli, men Norge viste seg fra sin beste side og svarte med meir demokrati og kjærlighet, samt eit hav av roser som symbol for håp, framtid og ikkje minst savn.

Bloggen Moseplassen har ei Frøken Rose 2011 utfordring, der målet er å dele gleden med roser. Ønskjer du å delta eller sjå fleire rosebilder trykk her, så kjem du direkte til utfordringen.  

Eg har valgt å kalle rosebildet mitt for: "Mitt lille land" etter sangen Mitt lille land skriven av Ole Paus. Mange har framført sangen oppigjennom, men for dei fleste er det nok Maria Mena sin versjon som har satt djupast spor.

Rosebuketten på bildet fikk eg av min mann tidligare i år, ein nydelig bukett som eg satte stor pris på. Er veldig glad i roser, både fordi dei er nydlelige å sjå til, men også fordi allerginasa mi tåler å ha disse blomatrane i hus. Dessverre veit eg ikkje kva sort roser det er, men kanskje nokon der ute i bloggverden veit? Har også ein plan om å lære meir om stell og rosehold, slik at hagen min kan blomstre av nydelige rosebusker i framtida :-)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. et fint innlegg :) og fine roser :)

    SvarSlett
  2. Heilt einig fint innlegg og roser.

    SvarSlett
  3. Jeg synes det er vanskelig å si så mye, men en klem vil jeg gjerne gi :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...