Sider

tirsdag 9. august 2011

Maritim hue

Den snille hønemor mammaen har strikka god og varm barnehagehue til prinsen. Glad og fornøgd, ja for når sant skal seiast så vart eg litt fornøgd, satte eg den på prinsens hovud, men trur du han ville ha den på? Nei, sjarmøren forvandla seg til ein uforskamma prins vil ikkje. Sånn kan det gå, jaja denne mammaen veit råd, her må det lagast band til å knytte under haka ;-) Ha, så de så. For hue må ein ha når ein blir barnehageprins om ei lita veke. Sjølv om det er lov å håpe at det blir laaangt på høst før vi trenge ta den i bruk. 

Hua skal vere med på pinnekroken sin utfordring. Fargane er forskjellige nyansar av blå, og har sydd på ein liten båt, for å gjere den enda litt meir maritim.


Hua er delvis strikka etter ei oppskrift av nøstebarn (fanamønsterhua deira), men hadde ikkje nøstebarngarn, så derfor brukte eg drops merino ekstra fine (måtte bruke opp nokon restar). Sidan garnet ikkje var rett, måtte eg "fikse" litt på oppskrifta. Båten er derimot min egen, teikna for hand på rutepapir og sydd på for hand :-)Ha ein strikkefin aften :-)

Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Den ble virkelig fin! Båten var knallfin som dekorasjon :) Kjekt å få brukt opp litt restegarn, også trengs det alltids mange småplagg til en barnehageprins :)

  SvarSlett
 2. Hua blei kjempefin og båten sette ein ekstra spiss på den.

  SvarSlett
 3. Theo blir nok strikketøy prinsen i barnehagen :P fin hue =)

  SvarSlett
 4. Den var jo bare supersøt:)

  SvarSlett
 5. Takk for at du deltar i utfordringen hos Pinnekroken!

  For en skjønn lue! Synes det er så sjarmerende med sånne broderier på :)

  SvarSlett
 6. Har du sett en liten prins vil ikke ja , makan til frekkhet når hønemor har strikket slik en fin lue!Kjempelurt å lage bånd under haka , så sitter den bedre på i barnehagen . Lykke til med barnehagestart og utfordringen !
  God helg til deg og dine !

  SvarSlett
 7. Kjempefin!! Smart å tegne sine egne "broderier" slik da på ruteark:)

  SvarSlett
 8. så skjønn! Blir nok en stolt barnehagegutt som tar den på (til slutt) ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...