Sider

fredag 22. mars 2013

Å vi maler og vi maler, ......

å det blir så fint og flott :-)
Vår lille kunstnerspire er veldig glad i å male og tegne. Av og til får han male på lærret, av og til på ark eller små kuler som blir til påskekyllinger. Samlingen av ulike kunstverk er etterkvart blitt stor og fin.
 
 

 
Helst vil han at kunsten skal stå fint plassert i trappeoppgangen...

 
eller hengast på veggen.
Ingen ting er kjekkare enn å pynte med kunstverka hans, men en kjem liksom til ei smertegrense en dag, for kor masse kunst en kan ha på veggane.
(Iallfall syns mammaen i huset at det er kjekt å sjå litt vegg også.)

 
Derfor har eg gått til innkjøp av en liten kunstperm, med god plass til tusenvis av søte små tegningar. På Staples fann eg ein kvit perm med mulighet for å pynte opp framsida med ein tegning :-)


 
Inni var det god plass til alle kunstverka til prinsen, fint lagt i plastlommer så dei helde seg fine for alltid. Sist men ikkje minst, en har mulighet til å legge tegningane kronologisk slik at en heile veien kan sjå korleis han utvikler seg på tegnefronten. (Organisatoren i meg vart iallefall superfornøgd :-)

 
Så no kan prinsen tegne i vei, her er det god plass :-)
 
God helg :-)

3 kommentarer:

  1. Ikkje tvil om at han er ein kunstnarspire, det var mange fine bilder, men lurt med perm.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Ja han har jo en mormor som er flink å tegne, så det stammer vel litt derfra tenker jeg. Lurt å ha tegningene i en perm. god helg til dere alle. klem farmor :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...