Sider

tirsdag 16. juli 2013

Uhu....ugler på vesten :-)

Siden eg fortsatt ikkje kan strikke med med min venstre hand, så får en fortsette å hekle litt. Denne gangen vart det en uglevest til prinsen. Denne har gått utrulig fort å lage, spør du meg, men ifølge prinsen, som utolmodig har trippa rundt meg i spenning på denne uglevesten, har det gått seint ;-) Han har spurt mange ganga, ferdig nå mamma?? Med stort håp i stemma. Så tenker han blir fornøgd når han kommer fra barnehagen i dag.
 
 
Vesten starta egentlig som ei dropsoppskrift, men fann fort ut at den vart for vid til min prins. Eg la derfor opp 12 lm mindre enn det oppskrifta sa. Når eg hadde hekla eit godt stykke, oppdaga eg at vesten fortsatt ville bli alt for vid for prinsen.
Siden eg itillegg hadde hekla både på framstykket og bakstykket samtidig og komme ganske langt var lysten til å rekke opp liten.
Eg snudde derfor begge deler på sida, då vart vesten passelig vid og lang :-) Så hekla eg til hals og skuldre etterpå :-)
(Til dropsoppskrifta sitt forsvar så brukte eg ein annan garntype enn det som sto i oppskrifta. Eg brukte nemlig Drops Lima, ein blaning av 65 % ull og 35 %alpaca.)

 
Ugla er riktignok fra dropsoppskrifta :-) Bortsett fra at eg valgte å sy på nokon auge eg hadde, istedet for å hekle dei.

 
Rundt alle kantar har eg hekla med lyseblå for å få litt kontrast, noko eg ofte gjere :-)

 


Ha ein fin kveld :-)

5 kommentarer:

 1. Den blei riktig fin den vesten, pynta veldig med ugla.

  SvarSlett
 2. Så koselig det må være å ha en liten gutt som tripper rundt og venter på uglevest! Heldige deg! Fin ble den også! Et blinkskudd vil jeg tro.

  Fortsatt god sommer!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Skjønn vest :) Ugla var skikkelig fin!!

  SvarSlett
 4. Så tøff vest ✩ ugler er kult!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...