Sider

tirsdag 5. november 2013

Kjørepose i ull

 
Før eg fikk sønnen min, som no er 3 1/2 år gammel, begynte eg å strikke på denne kjøreposen i ull. Tenkte at den ville bli perfekt til å ha i bilstolen, men plutselig kom Theo og posen vart gløymd.
Den har lagt halvferdig i ei skuff og plutselig her en dag kom eg på den og fann ut at no var det påtide å bli ferdig.
Tok ikkje lange tida før posen var ferdig og i bruk, heilt perfekt til prinsessa. Siden posen er i ull helde den ho varm og god, samtidig så ho ikkje klarer å sparke den av seg slik som ho gjere med tepper.
 

 
Først syns eg posen såg litt kjedelig ut, men når eg fikk på dei dusrosa knappane så vart eg kjempefornøgd. Syns dei pynta veldig opp.

 
Viktig med opning til beltet :-)

 
Posen er strikka i garnet Freestyle fra Dalegarn, med pinne nr 3,5 og 4 og oppskrifta er fra heftet Strikkedesign til Baby nr 203 fra Dalegarn.
I utgangspunktet så skulle det være armer på den, men det valgte eg å droppe, fordi eg var redd det ville bli klumpete og i veien. Veldig glad for det valget. Istedetfor armer valgte eg å hekle ein kant rundt.

 
Ha ein fin strikkekveld.

4 kommentarer:

 1. Den vart skikkleg fin, bra du valgte å gjere den ferdig, synd om den hadde blitt liggande.

  SvarSlett
 2. Så smart! Og så godt den ble ferdig og kom i bruk! En UFO mindre er også en god følelse. Og den vesle prinsessa er fortsatt like nydelig!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Deilig å ha god og varm kjørepose på rekord tid:) Rosa knapper gjorde den prinsessesøt - som jenta inni!!

  SvarSlett
 4. Beste kjøreposen som finst. ;) Alltid kjekt å ta fatt på noe bortgjemt og gjøre det ferdig. Denne kommer til å bli god å ha i lang tid.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...