Sider

lørdag 5. april 2014

Vikinghue og apekattbukse :-)

 
Plutselig var det vår i Haugesund og ullhuene til prinsen vart alt for varme. Bomullshuene fra i fjor var blitt alt for små, så då var det berre å ta fram symaskina.
Har fått litt spørsmål fra veninner om eg ikkje har hørt om butikk, hihihi.... joda, men det er jo mykje kjekkare med heimelaga ting :-)
 
 
Hua er sydd i økologisk jersey og kjøpt i kjellaren på Sy med oss butikken i Haugesund. Fantastisk god kvalitet og kan virkelig anbefalast. Itillegg tok ho som solgte stoffet seg tid til å fortelle korleis eg lett kunne sy ei hue på 123, det kaller en fantastisk service.  

 
Hua kan brukast med eller uten oppbrett :-)

 
Når eg først hadde maskina framme så måtte eg sy ei bukse også. Stoffet kjøpte eg for leeeenge siden, så det var på høg tid å gjere det om til ei tøff bukse til prinsen. Han vart så fornøgd, og nekta og ta den av. Ekstra kjekt å sy til prinsen, når en får en sånn positiv reaksjon.

 
Lyse blå apebukse i bomull, perfekt leikebukse då den er lett å bevege seg i.
Har brukt mønster fra stoff og stil, ballongbukse.

 
Ha en fin helg :-)

3 kommentarer:

 1. Det må eg sei, kor flink du har vore, kjempefin bukse og hue.

  SvarSlett
 2. Du blir bare flinkere og flinkere, og det ser ut som du og symaskina er blitt gode venner også. Kjempefin både lue og bukse. Ha en fin helg alle sammen. Klem farmor :-)

  SvarSlett
 3. Ser man det! Det var symaskina jeg skulle vært venn med. Jeg er som prinsen og liker det du syr. Den apebuksa er jo kjempekul! Flott vår-lue også!

  Fortsatt god søndag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...