Sider

onsdag 20. august 2014

Hekla smetteskjerf og hårband

Det føles egentlig som om verden burde stoppe opp litt, istedetfor så fyker den avgårde uten hensyn. Det er berre å klore seg fast å henge på så best en kan.  
8 aug mista eg mi kjæraste bestemor, og som så mange seier var det både forventa og naturlig siden ho nærma seg 91 år. Likevel er savnet stort, for ho var en unik person som har lært meg så utrulig mykje. Ho vil alltid være høgt elska og djupt savna.
En ting ho var meget god til var å være ei god husmor og ikkje minst flink med ungar, så derfor føles det ekstra godt at eg skal få være heime et heilt år til med prinsessa mi før ho begynner i barnehagen.
 
Då eg ikkje har orka å styre med dei heilt store prosjekta, har eg fått laga eit par små, for litt handarbeid i kvardagen må en ha :-)
 
 
Prinsessa har derfor fått seg eit nytt smetteskjerf og eit nytt pynteband.
 
 

 
Både skjerfet og pyntebandet er hekla med heklenål nr 3 og garnet Drops baby alpaca silk og er mjukt og godt.
Pyntebandet og blomsten på skjerfet har eg funne oppskrift på dropsdesign sine sider, mens skjerfet er hekla med egen oppskrift.


 
Fargen er dus rosa og passer perfekt til ei lita prinsesse :-)
 

1 kommentar:

  1. Det var fine ord du skrev om Inga, det var en god å snill bestemor, og du var nysjerrig og ville lære. det nyter du godt av nå. Skjønne Tilde var så fin, ordentelig en liten prinsesse. Var så koselig å få besøk da jeg lå på sykehuset. Klem til dere alle fire fra farmor :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...