Sider

onsdag 2. februar 2011

Pakke i posten

Min farmor er berre fantastisk flink til å quilte og sy. Så for to daga siden så spurte eg om ho hadde lyst å lage ei badeveske til meg. Theo og eg går på babysvømming en gang i veka og det er så slitsomt når ein ikkje har plass til alt i ei vekse og skal bere han +++++ Så eg ønska meg ei som var stor nok til å romme alt vi trengde. I dag fikk eg pakke i posten, og den flottaste veska kom ut av pakken. Eg vart sååå utruleg gla. Mønsteret var kjempe tøft og veska var akkurat så stor og praktisk som eg hadde håpt, no kan eg nesten ikkje vente til neste badetime :-) Under kan de sjå fleire bilder av den flotte veska, har du lyst å sjå fleire flotte ting farmor har sydd ta ein titt på bloggen henna her.
Ei lita veske til å ha nøkar, penga osv.... Genialt, og den henge fast i den store veska så du slippe leite deg i hel :-)
Bilde fra innsida i veska.

Nærbilde fra utsida :-) Knall stiligt mønster.Takk for at du titter innom, legg gjerne igjen ein kommentar :-)
6 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei der. dette gikk jammen fort, så det er vel noe i ordtaket om at posten alltid skal frem. Det var hyggelig at du likte veska, og så mange festlige bilder som du har tatt. De blir nok ikke så fine de jeg legger på bloggen. ha en fin kveld. Stor klem farmor/ oldemor.

  SvarSlett
 3. Den var kjempefin, likte veldig godt mønsteret og farge.

  SvarSlett
 4. veldig fin bade veske, farmor er flink på quilting =)

  SvarSlett
 5. For ei flott badeveske, og med så mange koselige detaljer i mønsteret!! Skjønner at det er ei dreven dame som har lagd det der!

  Takk for kommentar på bloggen min forresten. Nå må jeg kikke litt rundt på din :)

  SvarSlett
 6. Wow, det er farmoren sin det :-D
  Og det stoffet - helt ubetalelig!
  1000 takk også for hyggelig hilsen + morsomt tips på min Gjenbruks-utfordring. Titt gjerne innom igjen, nå strømmer tipsene på - kjempeartig!
  Ha det på badet....

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...