Sider

søndag 10. juli 2011

Åh..nei...

Huff og huff kva er det eg her starta på :-( Pinnekroken har ein strikke/hekle utfordring gåande, der ein skal lage sjal. Eg har lenge tenkt at eg ville lage meg eit sjal. Syns det er veldig fint og praktisk, og sjølv gjort er vel gjort..... Kanskje, men akkurat no tenke eg; Kvifor i alle daga kan eg ikkje berre kjøpe meg eit??
Akk og ve og sukk....... I det minste lest igjennom oppskrifta før eg bestemde meg for kva sjal eg ville lage. Til no har eg hekla ein og ein halv firkant og eg må ha 55 + 11 halve :-(
Jo da...Blir nok kjempe fint til slutt, sånn viss eg blir ferdig en gang.
Garnet er super mjukt, så mjukt at mannen min lurte på om eg hadde flådd ein katt. (Berre sånn at det er sagt, det har eg ikkje ;-) Det negative er at det er så tynt, har ikkje sett på maken på lengre tider.

Under kan de sjå korleis det skal sjå ut til slutt. Bildet er lånt av Drops design sine sider.


Vel det var dagens klage, andre som har stupt i gang med eit prosjekt for så å angre bittert etterpå??
Skal eg fortsette? Vi får sjå, må tenkte litt.

Ha ein fin kveld

Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Stå på kjem til å bli kjempefint når du er ferdig.

    SvarSlett
  2. Dette klarer du helt sikkert, du har klart det du har begynt på før, og det blir kjempefint. Tror Ingrid har heklet av tynn tråd, spør henne. Hun har foresten bursdag idag. Jeg skal ha meg en tur til Volda og butikken hennes, men vet ikke når det blir enda. Ha en fin dag alle tre. Klem farmor.

    SvarSlett
  3. dette så jo bare lekkert ut ! skulle ønske jeg kunne hekle slik ...

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...