Sider

lørdag 5. november 2011

Vår lørdag (nå redigert med bilder)

Vel idag har vore ein sliten og trøtt dag. Bihulene mine er ufattelig kranglete, og lage masse krøll. Prinsen er heller ikkje i form og våkna kl 5 i natt og meinte det var morgon. Å ta seg ein liten formiddagslur var også uaktuelt, men ein bitteliten (les ca 10 sek) kunne han slappe litt av på gulvet med pellefanten. Den fortsatt uferdige, men ganske store Pellefanten. Noko Theo beviser med å ligge ved siden av den. Nokon lurte på om det fantes ei oppskrift, og det gjere det. Fann oppskrifta på pellefanten i Allers, og har stort sett fulgt oppskrifta. Det eg ikkje gjorde var å lese på forhand, ja da eg veit at det står i begynnelsen av alle oppskrifter, men er det virkelig nokon som gidde det?? Viss nokon ønsker oppskrifta så send meg ein mail, så skal eg sende oppskrifta. Einaste advarsel er at Pellefanten er enormt mykje større enn den ser ut i oppskrifta, ja rett og slett nesten like stor som ein 18 mnd gammal Theo ;-)Må og vise bilde av mitt framtidige prosjekt, har tidligare skrive om ein gensar eg fall pladask for. Garnet kom for ei god stund sidan, men eg har bestemt meg for å gjere ferdige nokon ufoar først. Eg må også planlegge litt før eg begynner denne gensaren, for oppskrifta var kun fra 6 - 8 år og eg vil ha str 3 år, så då må eg mekko og fikse litt før eg begynner.

Under ser de korleis gensaren skal bli, bildet har eg lånt fra Volda Mode. Mønster og garn er fra Viking design.Ha ein fin kveld.

7 kommentarer:

 1. Det var ikkje mykje bilde å sjå.

  SvarSlett
 2. Denne var jammen stilig. Gleder meg til å se den med ører på.

  Og så må jeg si at jeg er imponert over at du faktisk kan klare å omregne oppskrift til annen størrelse. Har aldri våget meg på det. (men kanskje jeg må en gang)

  SvarSlett
 3. He he, Pellefanten blir nok bra poppis når den blir ferdig =) Jo mere å ta i osv..

  Blir spennende å se med det nye prosjektet som venter!
  Mvh Siv

  SvarSlett
 4. Så flott blogg du har!
  Håper formen snart er bedre! Har vært litt slakk her også, men er på bedringsvei.
  Den genseren var kjempe fin!!

  SvarSlett
 5. Det var eit søtt kosebilde med pellefanten, men syns du må lage ferdig øyra, riktig fin er den.

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! :) Jeg vil veldig gjerne ha oppskrifta på denne sjarmerende Pellefanten! Du kan sende den til annakro@hotmail.no. Gleder meg til å se det ferdige resultatet av genseren, den var jo skikkelig fiiiin! :)

  SvarSlett
 7. Denne genseren blir nok knallfin :D Lykke til

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...