Sider

tirsdag 20. juli 2010

Da var 12 koslige dagar i Sunnfjord over, skal seie vi koste oss. Der besøkte vi Theo`s besteforeldre, oldeforeldre, tante og onkel. Utruleg koslig. Vi feira også dåpen der, skal seie Theo markerte seg i kirka :-P Trur ikkje det var så mange som hørde kva presten sa, jaja, resten av dagen gikk kjempe fint og vi koste oss masse. Her er bildet av bordkortet eg laga til dåpen. Hadde oppi bommul som dyne og ein sjokolade. Sjokoladen var handlaga av Sjokoletta kafe i Haugesund. (Den smakte kjempe godt)

Theo og Pappa som koser seg:-)Meg og Theo, har har han på seg ein kjempe søt dress han har fått av ei god veninne av meg.
3 kommentarer:

 1. Hallo dere tre. takk for sist, og fine dager i Selje også. Tror dere hadde de fineste dagene som har vært i sommer, selv om de heller ikke var noe å skryte av. Nydelige bilder du har lagt ut, håper det ikke blir så lenge til neste besøk.
  det blir vel dere som får gjester nå snart når pappa og mamma kommer. Håper de får bedre vær.
  Ha det godt, og gi Theo en kjempeklem fra Oldemor,

  SvarSlett
 2. Tusen takk for fine dagar, dei blei ei minnerik oppleving for mormor og morfar. Gleder oss til å sjå Theo snart igjen.

  SvarSlett
 3. Vi koste oss stort vi også, både heime og i Selje, satse på det ikkje blir så lenge til neste besøk. Vi glede oss iallefall til å få besøk her nede, så dåke må skunde dåke å bli ferdig med båten :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...