Sider

onsdag 21. juli 2010

Monsterbukse

Når eg gikk gravid med Theo kjøpte eg av og til bladet gravid og i eit av dei var det oppskrifta på ei monsterbukse. Syns den var sååå tøff, hadde tenkt å strikke den sjølv, men fann ut at tida ikkje strakk til og spurte min mamma. Ho tok oppdraget og buksa vart knall tøff. Her poserer Theo på sin mormors stauebord, duken har Theo`s oldemor som har quilta:-)
(Har du lyst å sjå fleire av hennar fantastisk fine dukar og andre quilte arbeid kan du gå på bloggen hennar http://saltyquilt.blogspot.com/ )
Oppskrifta til buksa er det ei som heiter Tonje som har laga, ho sel også bukser viss du har lyst på ei men ikkje kan/vil/gidde strikke sjølv. Ta ein titt på bloggen hennar http://hobbysaker.blogg.no/

4 kommentarer:

 1. Tøff bukse mormor har strikket til Theo. Skulle gjerne sett nærmere på duken han ligger på, men jeg finner den kanskje på bloggen hennes. Skal i hvertfall ta en titt etterpå.

  SvarSlett
 2. Ja likte buksa kjempe godt:-) Duken er kjempe fin, må ta deg ein tur på bloggen hennar, utruleg mykje fint på den:-) Kjempe lurt det du skreiv om e-post, skal prøve få det eg også:-) Takk for at du tok deg tid til å hjelpe og svare :-)

  SvarSlett
 3. Så flott den ble, og så den fine lille gullklumpen da. Tror han har vokst bare på den uken siden han var her. Enda en gang, tusen takk for den hyggelige pakken som kom med posten idag.
  Mange klemmer fra farmor/oldemor.

  SvarSlett
 4. Ja, syns den vart skikkelig fin:-) Han vokse fort, så du skal ikkje sjå vekk i fra at han har blitt litt større. Var å vog han i går på helsestasjonen, han var 7660 gram og 64 cm. Kjekt at du likte gaven:-)Klem fra oss alle tre.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...