Sider

mandag 27. februar 2012

Buksestoff i lange baner


Stoff og stil har salg og blandt salgsvarene var stoff til buksa over. Eg forelska meg heilt i buksa og bestemde meg fort for å sy ei sånn til prinsen, men kor mykje stoff trenge ein for å sy ei bukse i str 104??

Usikker som eg var tenkte eg, 3 meter?? Holdt det??

Æh....for å seie det fint, det holde i masse vis og enda litt til :-)Altså, stoffet var 3 meter langt og 2 meter bredt :-/


Eg kan rett og slett ikkje anna enn å le. Det gjorde mannen min og, mens han små frekt lurte på om det var Pittbull Terje eg hadde tenkt bukse til.

Han må berre passe seg, ellers så kan det bli bukse på han og ;-)

Jaja, sånn er det, har lært litt ja.

Ellers er eg super fornøgd med pakken fra stoff og stil, fikk masse kjekt tilbehør. Nokon knappar til ei jakke eg har strikka. Bjeller til ein slange eg skal sy, nokon fine strykemerker og anna kjekt :-)4 kommentarer:

 1. Så fin bukse du har sydd, så flink. Jeg har kjøpt mønste og stoff, har symaskin...jeg trenger bare mot til å sett i gang.

  SvarSlett
 2. Ja det var ikke fritt for at jeg også måtte le. Tror det blir bukse til alle tre :-))) Når stoffet har dobbel bredde, holler det med høyden på buksa, eller det du skal sy. Ha en fin kveld videre. Klem farmor :-)))

  SvarSlett
 3. Like greitt å ta rikeleg i, verre den andre vegen.

  SvarSlett
 4. Hei og takk for koselig kommentar inne på bloggen min! Jeg kjenner igjen navnet ditt fra tidligere. Du har vel også bidratt i Pinnekrok-utfordringer?? Bloggen din er søt! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...