Sider

søndag 15. mai 2011

Kaos

Trur lekane og kosedyra til Theo lurer veldig på kva som skjer. Skal vi kastast? Er vi ikkje gode nok lenger? Dei har riktig nok havna i en søppelsekk, men skal heldigvis ikkje på boset. I måra flytter vi til huset vårt og gjett om eg gleder meg.


I fleire dagar har vi endevendt skuffer og skap og pakka det ned i øskjer og sekkar. For eit kaos, men det er verdt det, og no er mesteparten i boks. Pjuh :-)


Over alt står det stabla med øskjer. Fatte ikkje at det er mulig å ha så masse ting.


Strikketøyet og nøstene må vere med og :-)


Vel no skal eg slappe av og nyte siste kvelden i leiligheten, litt rart. Har budd her i 5 år og har mange gode minner. (og nokon dårlige. Ikkje alltid like enkelt å bu i firmannsbolig) Vel no var det på tide med noko større, begynte å bli trangt. Skal og bli fantastisk å ha egen hage :-)

Ha en fin kveld.

4 kommentarer:

 1. Så deilig med større plass :o) Det gjør litt godt å flytte, for da får man gjerne en real opprydding og påskudd til å kvitte seg med mye lagret tull man ikke trenger lenger. Vi er eksperter på å fylle loft og boder...
  Lykke til med flyttingen!

  SvarSlett
 2. Ja eg vil tru det vil godt å komme i hus og ha meir plass til ting og tang.

  SvarSlett
 3. Skjønner godt att det er kaos, men gled deg, det blir bra tilslutt. Ønsker dere masse lykke til. Kjempeklem i rotet. Farmor.

  SvarSlett
 4. Det er ikke så lett å unngå kaos når man flytter, men så er det så godt å komme på plass i noe støre :)
  Gratulerer med flytting, håper dere kommer til å trives!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...