Sider

onsdag 25. mai 2011

Trenge maskesting tips!

Eit lite innlegg i hurten og styrten ;-) På dagen er eg mamma for prinsen min, men når han sove og etter han har lagt seg på kvelden er eg student. Så det blir minimalt med tid til handarbeid og blogging. Ei positiv og negativ nyhet, på mandag så er eg ferdig med eksamena og får meir tid til handarbeid og blogging. Glede meg, samtidig som litt skummelt for føler at eg hadde trengt litt meir tid. Jaja. Skal bli godt å bli ferdig.

Måtte berre legge ut to bilder av Theo og meg på 17 mai. Den flotte strikkabunaden han har på seg har mormora hans laga :-)(Viss nokon skulle lure på kva bunad eg har så er det Sunnfjordbunaden)

Så lurte eg på om det var nokon ute i bloggverden som kan gi meg tips om korleis sy maskesting. Veit korleis eg skal sy dei, men har problemer med å få det fint?? Gode tips tas imot med takk.

Lurte også på om det er andre som har problemer med å kommentere?? Har prøvd å kommentere hos fleire, men får det ikkje til :-(

Vel ha en fin kveld.

3 kommentarer:

  1. Jeg sliter av og til med kommentarer, det løser jeg ved å høyrerklikke på linken "legg inn kommentar" og velge "åpne i ny fane". Når det gjelder maskesting har Drops en fin instruksjonsvideo på sidene sine, når jeg gjør nøyaktig som oppskriften der viser, så får jeg det kjempebra til! viktig å stramme "passelig mye", men det går egentlig av seg selv synes jeg. håper du finner frem hos drops, hvis ikke kan jeg hjelpe deg :)

    SvarSlett
  2. Må prøve om kommentarfeltet fungerar. Kjekt at han kunne nytte bunaden ein gang til, men ser han har strekt seg.

    SvarSlett
  3. Då må ein logge seg inn via Google Chrom for å få legge inn kommentar, i tilfelle du vil prøve.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...