Sider

lørdag 26. mars 2011

BallongbukseFor ei tid tilbake kjøpte eg (litt på impuls) stoff for å sy ei bukse til Theo. Har lenge hatt lyst å prøve å sy litt kle til Theo. Dama i sybutikken bedyra kor enkelt det var, eg beit på og kjøpte mønster og stoff. Vel, alt er enkelt når ein kan det, men eg syns ikkje det var så enkelt. Så derfor har buksa lagt halvferdig leeeenge. I forgårs var eg innom butikken igjen, og då fikk eg gode tips om korleis eg skulle fortsette. Med ny giv og sylyst prøvde eg igjen, og denne gangen gikk det. Det var jo faktisk enkelt ;-) Er meget fornøgd med resultatet. Ser at det er ein del feil osv.. på buksa, men trur faktisk det berre er eg som ser det. Kjem heilt garantert til å sy fleire slike.
Velkommen til nye følgare og takk for alle koslige kommentara :-) Så hyggelig.
Minner også om give awayen :-)
Ha en fin kveld :-)
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Syns den blei skikkeleg fin eg.

  SvarSlett
 2. Du er jammen blitt flnik, og buksa ble riktig fin. Er det ikke morro når du får det til vel? Ha en fin lørdagskveld, alle tre. Klem farmor.

  SvarSlett
 3. Så fin bukse! Og herlig stoff :o)
  Jeg syr endel lignende bukser til minsta mi, og de er helt supre. Enkelt mønster å begynne med, og så er det så praktiske bukser :o)

  SvarSlett
 4. Hei! Så koselig at du la igjen noen ord hos meg, slik at jeg fikk muligheten til å finne den flotte bloggen din - hit kommer jeg tilbake :) Buksa du har sydd var ordentlig flott - det ser ikke ut som et førstegangsprosjekt spør du meg! :)

  SvarSlett
 5. Så fin buka ble! Kjekt å bli ferdig, ja, -og moro med så vellykkede prosjekter :) Kjempefint stoff!
  Har sydd en slik selv, men uten mønster, -og det kunne en se :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...