Sider

fredag 4. mars 2011

Nå har vi vaska gulvet........


og vi har støvsugd, rydda og fiksa. I dag var fotografen her og tok bilde av leiligheita, dvs at den komme for salg neste veke. SPENNANDE:-) Så i går gikk mesteparten av dagen til rydding, og Theo var meget flink å hjelpe til. Støvsugaren var knallkjekk syns han :-)

Kjekt å gjere seg til for fotografen også :-) Har tatt ganske så masse bilde av han siden han var født, så no stiller han seg opp, smiler og gjer abligøyer for kameraet med ein gang eg tar det fram. (Noko som er ofte) Så idag når fotografen var her, vart han ein smule fornærma over at fotografen kun tok bilder av leiligheten og ikkje han :-)Lommepenger ??
Best å fortsette :-)

Vel det var ein slitsom dag i går, men fantastisk herlig i dag. Helga er såvidt begynt og leiligheta er 100% ryddig over alt :-) Det skal nytast. God helg alle sammen :-)


Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Heldig du som får slik hjelp, gleder meg til påske og hushjelp.

    SvarSlett
  2. Berre gi Theo en støvsuger du så ordne han resten ;-) Glede meg til påske eg og, satse på vi kjem oss nordover og at det er fint ver så vi kan gå masse på ski.

    SvarSlett
  3. Så koselige bilder. Ikke rart det ble rent og pent med så god hjelp. Lykke til med salg av leiligheten, håper dere slipper å vente så alt for lenge før den blir solgt. ha en fin helg alle tre. Varm klem farmor / oldemor.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...