Sider

mandag 21. mars 2011

Fort gjort

I dag tenkte eg at eg skulle vere lur, akkurat kor lurt det var ser en på bildene ;-) Prinsen min er kjappare enn lynet, det fikk eg bekrefta i dag. Han satt fredlig og leika i panneskapet mitt. Virkelig koste seg og viste ingen tegn til å ville flytte på seg. Det var då eg tenkte; la meg springe på do. Var ufattlig kjapp og skunda meg tilbake til kjøkkenet, og der satt prinsen og smilte stort. Eg var kjapp og kor mykje kan skje på såå kort tid? For å seie det sånn, han var kjappare og jo veldig mykje kan skje på kort tid.  Måtte berre le og forevige episoden.Ha en fin kveld alle sammen :-)

Minner igjen om give awayen. Koslig at allerede så mange vil vere med :-)

4 kommentarer:

  1. Ja, utrolig herlig, så nå blir det sjokoladekake til kvelds, eller frokost.Du skal ikke undervurdere disse små"trolla", det er litt av en fart de får opp når sjangsen byr seg. Ha en fin kveld. Sjokko klem farmor.

    SvarSlett
  2. Oj,oj,oj! Men man kan inte annat än le! :o)

    SvarSlett
  3. Det er sånn som nesten SKAL skje når man har kids. Det bør være obligatorisk med et "poden har rota i kjøkkenskapet"-bilde i et hvert barnealbum! :) Tror ikke guttungen var nevneverdig lei seg for å bli bakt i kakao, eller? :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...