Sider

søndag 24. april 2011

Borte bra, men hjemme best :-)


Påsketuren vår er slutt og vi er tilbake i Haugesund. Har hatt en fantastisk påske i Sunnfjord, mine heimtrakter, men jammen var det godt å komme tilbake til Haugesund og.
Mang ein flott skitur i strålande sol vart det. Riktig nok så tenke eg at det blir nye ski før neste skisesong. Ærligtalt, på skia mine så sto det 3D grip, må ha vore skrivefeil. Sikker på at det egentlig skulle stå 3D glipp. Makan til bakglatte ski, og det skal vere smørrefrie.


I tillegg feire vi Theo sin 1 års dag, igjen :-) Alle gode ting er tre :-) Vi feira også Theo sin morfar, som blir 50 år i mai :-) Tanta til Theo, som er konditor, laga gooooode kaker. Nam..
(Kan komme vel med at eg hadde bakglatte ski kanskje, med all den gode maten, så trenge ein trimmen)


Så må eg berre komme med eit lite tips. Når vi er på besøk, ferier osv.... så må vi alltid sitte å halde på Theo under måltider. Ganske tungt og slitsomt. Heilt til eg kom over den geniale stolen de ser over. Baby seat, heiter den og vi kjøpte den på Reflex/Babyhuset. I Haugesund koste den 200 kr, men i Sunnfjord (Førde) må ein ut med 300 kr. Vel verdt pengane spør du meg. Stolen kan ein slå heilt i sammen, så den er enkel å ta med. Kjem til å bli fast følgesvenn med oss iallefall.

3 kommentarer:

  1. Takk for fine dagar, so får vi håpe Theo søv betre når han er kommen heim i senga si.

    SvarSlett
  2. Alltid godt å komme hjem, etter en tur. Bra dere hadde det fint, det hadde vi her også. noen soldager også. Påskedag var vi ikoselig barnedåp, og igår var det tid for avreise. Det ble "tomt" i huset. Ha en fin kveld videre. Klem farmor.

    SvarSlett
  3. Genial stol, den skal eg jammen meg kjøpe til å ha med på ferie!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...