Sider

tirsdag 12. april 2011

Hu hei kor da går ...


Tenk at prinsen vår blir 1 år i morgon :-) Heilt utruleg å tenke på, tida har gått så vanvittig fort. Vel dagen skal i allefall feirast og det med heile to selskap. På dagen komme alle barselvennane + mammene og på kvelden blir det familieselskap. Så i dag har eg bakt og bakt og... Ei bløtkake (glutenfri og nøttefri) ei astridskake (gluten og nøttefri) og muffins (også gluten og nøttefri, i tillegg til melkefri). Sånn er det når det er allergia i alle retningar :-) (ok, en liten innrømmelse, muffinsane er toro sine :-/ sånn kan det gå, men dei er veldig gode, lette å lage og det likar vi. Putta oppi litt hakka sjokolade så dei blir ekstra saftige) Resten er 100% heimelaga av meg :-)


Muffinsane :-)
Bløtkaka, med vaniljekrem, banan og sjokolade fyll :-)
Astridskake er dessverre ikkje ferdig pynta, så ingen bilde av den.
Pjuh... skal seie det tar på å vere super mamma ;-) Iallefall når Theo har vore småsjuk, eg er småsjuk (lure på om det kan vere pollensesongen som plage) og eg har heime eksamen som skal vere inne på fredag :-/ Heldigvis er det gruppeoppgave så vi har del arbeidet mellom oss, det hjelper meget på.
Planen for morgondagen er iallefall som følger. Frokost, pynte siste kaka, rydde bittelitt (heldigvis ikkje så mykje) pynte med ballongar og dekke bordet. Så tenkte eg at prinsen min skulle ta seg ein gooood lur i morgon slik at eg får skrive på oppgåva mi. Så er det tid for babysvømming, og deretter går det slag i slag med selskap. Vel vel soving er for pingler er slagordet for tida ;-)

Husk at fristen for å vere med på give awayen min er i morgon. Tipper eg trekke vinnaren på torsdag, ser ikkje ut som det blir tid til det i morgon.

Ha en fin dag.

6 kommentarer:

 1. Oy, der skulle vi vært, dette såg godt ut. Gratulere med første bursdagen lille venn, Håper dere får en fin dag, det hørtes travelt ut. Kos dere. Masse klemmer mola / farmor.

  SvarSlett
 2. For et nydelig bilde :)
  Kos dere med selskap!

  klem

  SvarSlett
 3. Uhmm såg godt ut. Håpar han kjem seg til etter litt soving og kan nyte dagen.

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Kakene så herlige ut! :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer :-)) Super fine kaker. Klem fra Thora.

  SvarSlett
 6. Gratulerer !
  Tia går alt for fort, babyen min blir 9 i år hun.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...