Sider

tirsdag 19. april 2011

Str 2 år sa du???

For ei tid tilbake ville Theo sin mormor/besta, strikke genser til han. Garn vart innkjøpt og ho starta med friskt mot. Str 2 år fann vi ut var perfekt, då kunne han bruke den til høsten og heile vinteren igjennom. Rett og slett den perfekte barnehagegenser. Vel vel vel........


Ups, litt vanskelig å få over hovudet.


Pappa da, den sitter fast.......


Vi prøver igjen, den må jo på, den er jo størrelse 2 år! Vi fikk oss en god latter, men gensaren gikk ikkje over hovudet.


Strikkaren vart noget fustrert og heiv seg over gensaren. Det fikk då vere grenser, og sprette rett og slett av hetta. For gensaren skulle på. 


Jippiiii!!! Det gikk :-) Så då blir det en hettegenser uten hette, men det gjer ingen ting. Trur heller ikkje at vi kan spare den til barnehagestart for gensaren er akkurat passelig. Så då blir det en perfekt påskegenser :-) Kjempe fin var den iallefall:-) Under kan de sjå korleis gensaren ser framafrå.


Vel når enden er god er allting godt :-)

Klikk her så komme de inn til bloggen hennar også :-) Der kan de sjå meir flotte strikke ting ho har laga:-)

Ha en fin kveld.

3 kommentarer:

  1. Syns du var skikkeleg god der Cecilie, måtte le.

    SvarSlett
  2. Måtte le jeg også, det er ikke alltid oppskriftene holler det de lover. Synd med den fine hetten, men kanskje du ka sy den på veldig løst? Ha en fin Påske, kos dere. Stor klem farmor.

    SvarSlett
  3. hehe, trudde du hadde 1 åring og ikkje 2 åring :P vekse fort han der =)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...