Sider

onsdag 20. april 2011

Påskekos

Påske = ski, iallefall for min del. Så vart litt skuffa i dag når det duskregna og ingen skitur. Heldigvis så klarna det opp og sola titta fram. Då var eg ikkje sein om å gjere oss klare for tur. Det vart en kjempe fin tur. Theo sin første og langt i fra siste. Under kan de sjå litt bilder fra turen.
Bilde av Storehesten og Lisjehesten, to nydelige fjell. Har sååå lyst å gå på Storehesten en gang, er jo nesten ei skam å ikkje ha vore der, men sånn er det no. Har gått mang ein fjelltur på ulike fjell, men Storehesten har eg ikkje komme meg på enda. Håper på at det ikkje blir for lenge til.  Obligatorisk med en liten pause og noko godt fra sekken :-) I dette tilfellet bolle til den minste og litt sjokolade til dei to store.Krysse fingrane for fint ver resten av påska slik at vi kjem oss på fleire flotte skitruar.

God påske !!

2 kommentarer:

  1. Så fine bilder, håper at det blir flott sol på fredag som dei har lovd.

    SvarSlett
  2. Så koselige bilder, dere har iallefall nok sne ser det ut som. Glad det ikke er her ute, gresset på plenen er så grønt og fint, må klippes snart. Tante Britt og Ivar kom i 19.30 tida, så nå blir det bare kos. Håper på fint vær så vi kan sitte på altanen og sole oss litt. Ha en fin Påske alle sammen. Klem farmor.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...