Sider

fredag 29. april 2011

Sommer og sol

I dag kom sommaren til Haugesund, iallefall føles det sånn. Blå himmel, strålande sol og varmt:-) Heilt fantastisk. Måtte de vare veldig leeeeenge :-) Håpe håpe håpe. Vi flytter nemlig inn i huset vårt om 14 dager, kan nesten ikkje vente, og då ser eg fram til mange fine dagar på terassen og i hagen. Syns det er så herlig å vere ute, virke som Theo syns og. 
Ikkje de, veit jo at det fins ikkje dårlig vær bare .....bla bla bla. Greit nok de, men foretrekke sola eg altså.

Theo sin farmor er kjempe flink med handarbeid, og i går fikk han en matrosdress som ho har sydd. Den var så fin, så eg måtte berre ta den på i dag. Denne dressen komme til å bli brukt masse :-) Han fikk hue til også, men den reiv han fint av seg før eg i det heile tatt klarte å få den på :-/ 


Sånn ser dressen ut bak :-)

Siden sommaren har komme måtte han og få seg vår/sommersko :-) Fant disse i dag, og valget var enkelt, dei måtte han få. Syns dei var så fine. Av alle ting så var det Tommy Hilfiger sko. Trudde det var sånn veldig dyrt merke, men for å seie det sånn, ecco sko var dyrare. Eg er iallefall fornøgd, Theo virka fornøgd og då er alt bra. Virka som dei var gode å gå i, lette var dei å ta på og fine var dei. Sist men ikkje minst, dei passa perfekt til matrosdressen :-)
Posted by Picasa

God helg :-)

5 kommentarer:

 1. So fin han var, ser ut som han er veldig fornøgd med dressen, flinke farmor.

  SvarSlett
 2. den var knall søt, både dressen og skoa =D

  SvarSlett
 3. Å du herlige! Den var fin! :) Og skoene passet jo helt PERFEKT til :D

  SvarSlett
 4. Den var fin, på en liten fin gutt. Heldig er han som har en så flink farmor, det kommer sikkert mye fint fra hennes hender fremover. Jeg skjønner godt at du gleder deg til å flytte i nytt hus, blir nok herlig med mer plass, og ikke minst, slippe all trafikken rett utfor huset. Ha en fin helg. Klem farmor / oldemor

  SvarSlett
 5. For noen skjønne sko. Kor fant du dei? Og matrosdressen var jo pgså heilt nydelig, han kledde den så godt som me fikk se på fredag :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...